All for Joomla All for Webmasters

o nas zobozdravstvo sekulic

O nas

Že 25 let nas najdete v Ljubljani, v Šiški, na Korotanski 2.

Zobozdravstvo Sekulić je leta 1993 ustanovil Bruno Sekulić, dr.stom. Leta 1996 ga je prevzela Natalija Budin Sekulić, dr.dent.med. in 2013 se je kot občasna sodelavka pridružila Veronika Sekulić, dr.dent.med.

Od ustanovitve naprej je z nami naša prijazna asistentka Marjanca Černe.

Ves ta čas sodelujemo z zobnim laboratorijem Dentallab.

 

natalijabudinsekulic

Natalija Budin Sekulić

Maturirala sem leta 1982 na Gimnaziji Šentvid in bila po opravljenem sprejemnem izpitu sprejeta na odsek za stomatologijo Medicinske fakultete v Ljubljani.

Takrat smo se mladi odločali za študij lažje kot danes. Bojazni, da ne bomo dobili službe, ni bilo. Če si imel ustrezno spričevalo, si se lahko vpisal, kamor te je vleklo srce.

In mene je vleklo v medicino. Hkrati pa sem vedno rada ustvarjala. Stomatologija, danes se imenuje dentalna medicina, se mi je zdela prava izbira. In je bila. Po mučnih gimnazijskih letih sem končno zadihala, v študiju sem uživala in ga 1988 tudi uspešno končala.

Po opravljenem stažu in strokovnem izpitu sem se zaposlila v Zdravstvenem domu Šiška. Na začetku sem delala v šolski ambulanti Osnovne šole Riharda Jakopiča, potem v obratni ambulanti Litostroj.

Leta 1993 sva se z možem Brunom odločila da greva na samostojno pot. V Ljubljani, v Šiški, na Korotanski 2, sva odprla eno izmed prvih zasebnih zobnih ordinacij v Ljubljani, kjer nas najdete še danes.

Seveda se je na področju dentalne medicine od takrat, ko sem diplomirala, marsikaj spremenilo. Sodobni materiali in nove tehnologije nam odpirajo neskončne možnosti. Neprestano učenje je nuja, hkrati pa veselje, saj delo potem nikoli ni dolgočasno. Po več kot dvajsetih letih delovne dobe se vsak dan srečujem z novimi izzivi, saj je vsak pacient  edinstven, rešitev pa nikoli univerzalna. Za vsakega, ki pride v našo ordinacijo, se trudim najti optimalno rešitev.

Neskončno sem vesela, da nama z možem sledita še najina otroka. Hči Veronika  je diplomirala 2013 in prinesla v našo ordinacijo ogromno novega znanja in energije. Tudi sin Marko je študent dentalne medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani.

 veronikasekulic

Veronika Sekulić

Za nadaljevanje družinske tradicije v tretjo generacijo sem se odločila po maturi leta 2005 z vpisom na smer dentalna medicina na Medicinski fakulteti v Ljubljani.

Po začetnih težkih letih me je študij vedno bolj navduševal in tako sem “padla not”. Že med študijem sem poleg študija velikokrat prišla v domačo ordinacijo in asistirala, z veseljem hodila na izobraževanja doma in tujino in se udeležila polletne izmenjave na Medizinische Universität Graz. Po diplomi spomladi 2013 sem opravila obvezno enoletno pripravništvo in maja 2014 uspešno opravila strokovni izpit za pridobitev licence Zdravniške zbornice Slovenije. Med poletjem 2014 sem delala v šolski ambulanti, konec avgusta 2014 pa sem v Zdravstvenem domu Tržič nadomeščala polivalentno ambulanto, kjer sem imela priložnost delati tako z otroci kot odraslimi.

Cel ta čas delam občasno tudi v domači ambulanti. Posebno me veselita paradontologija in oralna kirurgija. V šolskem letu 2014/15 sem opravljala tečaj paradontologije in pridobljeno znanje smo že takoj uspešno vnesli v naš terapevtski program. Veseli me delo z ljudmi, predvsem z otroci, ki so poglavje zase.

Trudim se, da bi pacientom ponudila celostno, kvalitetno in dolgoročno rešitev njihovih težav z ustno votlino v okviru njihovih želja in zmožnosti, saj je vsak posameznik svoja zgodba. Če pa med tem še izgubijo strah pred zobozdravnikom, je pa zmaga obojestranska.

Kje smo?

Korotanska 2

1000 Ljubljana

Obiščite nas

Kontakt

Natalija Budin Sekulić, dr.dent.med.

email: natalija.sekulic@gmail.com

Tel.: 040 455 236, 01 5058 589

Veronika Sekulić, dr.dent.med., MSc. (Rim)

email: veronika0312@gmail.com

Tel: 040 455 235

Delovni čas

tor/sre 13.00 – 19.00

čet/pet 8.00 – 13.00

pon po dogovoru